Loodgieterswerk

Kleijer Installatietechniek is gespecialiseerd in het realiseren en renoveren van sanitair,
het verhelpen van lekkages of verstoppingen en het aanleggen van o.a. waterleidingen. Bent u op zoek naar een installatiebedrijf met de juiste service en vakmanschap? Kleijer installatietechniek, voor degelijke service met eigentijdse apparatuur en kennis.

Verstopte riolering? Lekkage? Of gewoon toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Voor al uw sanitair werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Naast service en kwaliteitsmerken wilt u ook natuurlijk ook dat het allemaal goed werkt en lang meegaat.
Uiteraard adviseren we u daarbij graag over onze kwaliteitsmerken.
Wanneer er een nieuwe waterleiding moet worden aangelegd, dan kunt u kiezen voor een waterleiding op of in de muur. We adviseren u graag over de mogelijkheden.
Nadat u voor uzelf duidelijk hebt wat voor badkamer of ander sanitair u geplaatst wil hebben, maken wij voor u een mooie offerte die tot dat moment aan geheel vrijblijvend is. Alle werkzaamheden aan uw nieuwe sanitair worden door de vakmensen van Kleijer uitgevoerd waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie optimaal. Kwaliteit staat voorop.

Denkt u aan het vervangen van uw bestaande CV ketel of het vervangen van een radiator? Kleijer installatietechniek heeft ruime ervaring op het gebied van CV installaties.

loodgieter
loodgieter 1
loodgieter-slide-2

WIJ VERDIEPEN ONS IN UW (TECHNISCHE) VRAAGSTUK

Onze medewerkers voelen zich betrokken bij uw situatie